Comercial/Industrial

Panourile solare fotovoltaice sunt o soluție care poate aduce multiple beneficii unei companii, indiferent de nivelul in care activeaza aceasta. Mai mult decât atât exista program de fonduri nerambursabile (precum Electric UP pentru IMMuri si HoReCa) si credite verzi care fac posibilă tranziția către energie verde fără a pune presiune pe bugetul unei companii.

Iata cum poate beneficia o firmă de pe urma unui sistem fotovoltaic.

  • Reducerea costurilor de energie – Instalarea panourilor fotovoltaice în cadrul unei companii poate duce la o reducere de pâna la 70% a costurilor de energie.
  • Controlul costurilor cu ajutorul panourilor fotovoltaice – În condițiile în care furnizorii de energie își modifică constant prețurile, un sistem propriu de generare a energiei este o soluție foarte bună pentru a recăpăta controlul asupra costurilor.
  • Îmbunătățirea identității brandului – Consumatorii de azi sunt din ce în ce mai informați, iar decizia de cumpărare este influențată de o serie de factori, inclusiv de impactul unei companii asupra mediului înconjurător. Implementarea unui sistem de panouri fotovoltaice este ca o etichetă verde care poate transforma un brand banal într-un super-brand care setează trenduri și are un impact pozitiv în societate.

Sistemele fotovoltaice Gentle Electric se pot instala cu ușurință pe orice acoperis, fie că este vorba de un spațiu comercial sau unul industrial. De la fabrici la depozite, supermarketuri, spitale, magazine locale, scoli, spatii de birouri sau benzinarii, orice spațiu poate beneficia de energie verde cu ajutorul panourilor fotovoltaice.

Echipele Gentle Electric sunt specializate în toate fazele de implementare ale unui astfel de proiect, de la consultanță la punere în funcțiune